Servicii strung

Strungul este o masina unalta cu ajutorul caruia se desfasoara procesul tehnologic de prelucrare a semifabricatelor prin aschiere. Strungul ajuta la realizarea unei game variate de operatii, astfel ca poate fi utilizat in domenii precum: industria constructoare de masini, industria electronica si electrotehnica, in automatizari, dar si multe alte ramuri industriale. Societatea noastra va intampina cu cele mai bune servicii strung, la cele mai avantajoase preturi.
Noi dispunem de o gama variata de modele de strung, de la cele universale si normale, pana la cele mai noi si avansate. De asemenea, ele sunt echipate cu o serie de accesorii care ne ajuta sa crestem productivitatea si sa largim aria de utilizare. Printre acestea se numara dispozitivele hidraulice de copiat, indicator de filetare, dispozitiv de masurat avans, dispozitiv de strunjit conic si multe altele.
Constructia acestora ne permit sa efectuam lucrari mai rapid si mai eficient, dat fiind ca subansablele sunt imbinate cat mai armonios. Ne bucuram de o performanta ridicata si de posibilitatea prelucrarii unor piese cu diametru ce poate ajunge pana la 13 mm. Precizia de reglare a uneltelor de care dispunem este de 0,001, ceea ce ne permite sa prelucram piesele cu un grad inalt de precizie.
Insa, pe langa partea tehnica si dotarile noastre, dispunem si de personal calificat si bine instruit, care poate raspunde chiar si celor mai exigente cerinte. Astfel, puteti aplea la servicii strung cu toata increderea, deoarece ne tratam clientii cu profesionalism si le oferim motive pentru a mai colabora cu noi si pe viitor. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

CONTACT

vamc_service@yahoo.com

Aleea Postavarul, nr 6, Sector 3, Bucuresti