Bobinaj motoare electrice de curent continuu

Va asteptam cu servicii profesionale de bobinaj motoare electrice de curent continuu si va punem la dispozitie o echipa de specialisti cu experienta indelungata. Dispunem de echipamente moderne si un spatiu de lucru amenajat corespunzator pentru a ne desfasura activitatea in conditii optime. Folosim numai piese si materiale de calitate, pentru a nu afecta performanta motorului. In plus, acolo unde putem imbunatati functionarea motoarelor, depunem toate eforturile pentru a realiza acest lucru.
In ceea ce priveste motorul de curent continuu, acesta a fost inventat in 1873 si din punct de vedere constructiv, el este similar cu generatoarele de curent continuu. De fapt, acestea pot fi descrise drept generatoare care „ functioneaza invers”. Mai exact, atunci cand energia trece prin rotorul unui motor, este generat un camp magnetic, care la randul sau genereaza o forta electromagnetica. Rezultatul acestui proces consta in faptul ca rotorul se invarte.
In ultimul timp, aceste motoare de curent continuu au revenit in atentia utilizatorilor. Revenirea se datoreaza avantajelor sale referitoare la mecanica naturala suficient de rigida si liniara, dar si a evolutiei inregistrate in domeniul mutatoarelor. Procesul de bobinare al acestor motoare consta in demontarea si montarea acestora, debobinarea si bobinarea statorului si testarea motorului . daca testul este pozitiv, acesta va fi vopsit si uscat in cuptoarele noastre speciale. Motorul nu va suferi nicio schimbare sau pierdere, capacitatea de functionarea fiind aceeasi.
Asiguram garantie la instalare si posgarantie pentru intreventiile echipei noastre. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!