Bobinaj motoare electrice de curent continuu

Bobinaj motoare electrice de curent continuu

  • Va asteptam cu servicii profesionale de bobinaj motoare electrice de curent continuu si va punem la dispozitie o echipa de specialisti cu experienta indelungata. Dispunem de echipamente moderne si un spatiu de lucru amenajat corespunzator pentru a ne desfasura activitatea in conditii optime. Folosim numai piese si materiale de calitate, pentru a nu afecta performanta motorului. In plus, acolo unde putem imbunatati functionarea motoarelor, depunem toate eforturile pentru a realiza acest lucru.
  • In ceea ce priveste motorul de curent continuu, acesta a fost inventat in 1873 si din punct de vedere constructiv, el este similar cu generatoarele de curent continuu. De fapt, acestea pot fi descrise drept generatoare care „ functioneaza invers”. Mai exact, atunci cand energia trece prin rotorul unui motor, este generat un camp magnetic, care la randul sau genereaza o forta electromagnetica. Rezultatul acestui proces consta in faptul ca rotorul se invarte.
  • In ultimul timp, aceste motoare de curent continuu au revenit in atentia utilizatorilor. Revenirea se datoreaza avantajelor sale referitoare la mecanica naturala suficient de rigida si liniara, dar si a evolutiei inregistrate in domeniul mutatoarelor. Procesul de bobinare al acestor motoare consta in demontarea si montarea acestora, debobinarea si bobinarea statorului si testarea motorului . daca testul este pozitiv, acesta va fi vopsit si uscat in cuptoarele noastre speciale. Motorul nu va suferi nicio schimbare sau pierdere, capacitatea de functionarea fiind aceeasi.
  • Asiguram garantie la instalare si posgarantie pentru intreventiile echipei noastre. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!