Rebobinat motoare ascensoare – lift

Societatea noastra poate executa reparatii motoare ascensoare-lift, datorita unei experiente vaste de 20 de ani si unui personal foarte bine pregatit. Indiferent de zona in care va aflati, echipele noastre se pot ocupa de motoarele defecte oricand. Asiguram transport pentru acestea in cazul in care doriti, dat fiind ca toate operatiunile de reparatii se desfasoara in ateliere noastre din capitala, complet dotate.
Prin serviciile noastre de reparatii motoare ascensoare-lift asiguram mai multe operatiuni: demontat-montat, debobinat-bobinat stator, probe, lacuire si uscare in cuptoarele noastre speciale. De asemenea, asiguram si reparatii mecanice, in functie de problema fiecarui motor in parte. Motoarele ascensoarelor difera in functie de anul de productie, motiv pentru care este necesar un personal cu experienta indelungata si cunostinte excelente.
In cadrul atelierelor noastre putem rebobina si repara mecanic orice tip de motor electric, indiferent de tip si model. Dupa procesul de rebobinare, fiecare motor este impregnat si uscat, pentru ca acesta sa aiba o rezistenta mecanica si electrica crescuta , in special la vibratiile generate in timpul functionarii de catre solicitarile electromecanice.
Raspundem cererilor dumneavoastra cu promptitudine, mai ales ca ascensorul este esential pentru buna circulatie a locatarilor din blocuri sau a personalului din sedii de birouri, clinici medicale si alte cladiri dotate cu lift. De asemenea, practicam tarife corecte, care sa fie atat in avantajul ambelor parti implicate, motiv pentru care multi clienti continua sa ne ceara ajutorul atunci cand este nevoie. Pentru mai multe detalii despre activitatea noastra, va rugam sa ne contactati!