Reparatii chillere si hote industriale

Aerul pe care il respiram in interiorul locuintelor, spatiilor de birouri, restaurantelor sau halelor industriale trebuie sa fie cat se poate de curat. In acest sens, compania noastra poate asigura reparatii hote restaurant, chillere, motoare ventilatoare aer, ventilatoare sau motoare stivuitoare. Pentru acestea, va punem la dispozitie o echipa de specialisti cu experienta, care stiu exact cum sa identitfice problema si sa gaseasca cea mai buna solutie in timp util.
Sistemele de ventilare, climatizare si incalzire sunt extrem de importante in orice cladire, de aceea ele trebuie sa functioneze in permanenta. Atunci cand se defecteaza hota, mirosul si condensul din bucatarie sunt greu de eliminat, astfel ca se creeaza o situatie de disconfort. Defectiunile ce apar la hote sunt in general legate de motorase, puterea de absorbtie sau de inlocuirea filtrului. Indiferent de natura problemei, noi intervenim pentru remedierea acesteia intr-un timp cat mai scurt.
De asemenea, sistemele de climatizare trebuie sa functioneze perfect pentru a asigura calitatea aerului. Chillerele sunt agregate de racire folosite in procesul de incalzire/racire in diverse spatii. Folosite impreuna cu diverse unitati de tratare a aerului, acestea imbunatatesc aerul din locuinte, birouri, spitale, hoteluri etc.
Chillerele pot fi racite cu aer, iar aceasta categorie este cea mai cautata pe piata datorita functionarii silentioase si eficiente. De asemenea, ele pot fi racite cu apa, acest tip de produs fiind utilizat in spatiile comerciale sau industriale, pentru obtinerea apei calde sau reci. In cazul in care aveti nevoie de ajutor pentru intretinere sau reparatii, noi va stam la dispozitie cu cele mai bune si rapide servicii.
Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre de reparatii hote, chillere, ventilatoare etc, va rugam sa ne contactati!