DESPRE NOI

Societatea Comercială Bobinaj & Motoare S.R.L. va pune la dispozitie o gama variata de servicii care va sunt prezentate in continuare:

Bobinaj motoare electrice
In functie de tipul unui motor electric, exista mai multe cauze care pot duce la defectarea acestuia si implicit necesitatea unor lucrari de bobinaj. Echipa noastra executa astfel de operatiuni pentru o serie larga de motoare electrice urmand ca la carte etapele pe care acestea le presupun: demontare-montare, debobinare-bobinare stator, testare, lacuire, respectiv uscare in cuptoare speciale.
(citeste mai mult);

Rebobinat/reparatii generatoare electrice 1kva – 1400kva

(citeste mai mult)

Bobinaj motoare electrice de curent continuu (bara)
In ceea ce priveste motorul de curent continuu, acesta a fost inventat in 1873 si din punct de vedere constructiv, el este similar cu generatoarele de curent continuu. De fapt, acestea pot fi descrise drept generatoare care „ functioneaza invers”. Mai exact, atunci cand energia trece prin rotorul unui motor, este generat un camp magnetic, care la randul sau genereaza o forta electromagnetica.
(citeste mai mult);

Reparatii chillere si hote industriale
Calitatea aerului si valorile optime de temperatura sunt esentiale pentru un nivel de confort sporit. Avand in vedere aceste aspecte, va stam la dispozitie cu servicii de reparatii hote industriale, chillere, ventilatoare si alte echipamente ce fac parte din sistemele de climatizare si incalzire, lucrari efectuate la cele mai inalte standarde!(citeste mai mult);

Rebobinat motoare ascensoare – lift
Neregulile in functionarea ascensoarelor duc automat la imposibilitatea utilizarii in conditii optime de siguranta, iar intr-un imobil cu un numar mare de etaje, acest lucru poate fi destul de neplacut. Pentru remedierea cat mai rapida a problemelor de acest gen, venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii specializate de reparatii ascensoare si a motoarelor din dotare.
(citeste mai mult)

Reparatii transformatoare
In cazul in care aveti nevoie de reparatii transformatoare, compania noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de specialitate.
(citeste mai mult)

Rebobinari pompe sumersibile de apa potabila/murdara
Intrucat dorim sa acoperim cu succes cat mai multe cerinte si nevoi in domeniul reparatiilor, am inclus in oferta noastra de servicii si lucrarile de reparatii pompe submersibile trifazate.
 
Pentru oricare din serviciile optate, va oferim garantie, service postgarantie, transport si asistenta tehnica.

Apelati cu incredere la noi!