Bobinaj motoare electrice

Compania noastra va pune la dispozitie cele mai bune servicii de bobinaj motoare electrice, datorita experientei acumulate in cei 20 de ani de activitate. Lucrarile pot fi efectuate pentru o gama variata de motoare electrice, precum cele de curent continuu, motoare electrice monofazate sau trifazate, motoare electrice pentru ascensoare si multe alte tipuri.
Datorita experientei vaste, personalului calificat si dotarilor moderne de care dispunem, echipa noastra reuseste de fiecare data sa se ridice la cele mai inalte standarde, multumind chiar si cei mai exigenti clienti. De asemenea, ne onoram la timp fiecare solicitare, promptitudinea fiind una dintre numeroase noastre calitati.
Procesul de bobinare presupune cateva operatiuni de baza ce constau in demontarea si montarea motoarelor electrice, debobinarea si bobinarea statorului, testarea produsului dupa reconditionare, iar in cele din urma lacuirea si uscarea acestora in cuptoare speciale. Este important sa precizam ca folosim numai piese de calitate, care sa nu afecteze performanta motorului. Astfel, bobinarea unui motor electric nu va duce la nicio pierdere , precum cea a turatiilor sau orice alta specificatie mentionata de producator.
Pentru a ne asigura ca motorul functioneaza fara probleme si in cazul unor solicitari intense, specialistii nostri folosesc sarma putin mai groasa, acolo unde spatiul din canalele statorului permit acest lucru. Prin urmare, fiecare etapa este parcursa respectand cele mai stricte reguli, astfel ca rezultatul final este satisfacator pentru toti clientii care apeleaza la serviciile noastre.
Indiferent de orasul sau localitatea in care va aflati, noi preluam motoarele defecte si putem asigura si transportul in functie de complexitatea defectiunilor. Toate operatiunile de bobinaj se executa in cadrul atelierelor proprii din capitala, acolo unde dispunem de tot ceea ce este necesar pentru lucrari calitative. In plus, asiguram garantie la instalare si postgarantie pentru toate interventiile specialistilor nostri.