Reparatii transformatoare

In cazul in care aveti nevoie de reparatii transformatoare, compania noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de specialitate. Asiguram reparatii pentru transformatoare de alimentare, transformatoare de separatie, toroidale si multe alte tipuri, in functie de necesitatile dumneavoastra. Beneficiati de asistenta tehnica la punerea in functiune a transformatoarelor , garantie si postgarantie pentru serviciile prestate, astfel ca pana si cei mai exigenti clienti vor fi multumiti.
Transformatorul este folosit in principal la transportul energiei electrice pe distante mari, cu ajutorul liniilor de inalta tensiune. Acesta este o masina electrica menita sa transfere energie electrica dintr-un circuit in altul, fara pierderi de electricitate. Dat fiind ca acestea sunt supuse unor sarcini electrice mari, reparatiile este o procedura necesara o data la anumite intervale de timp, intrucat functionarea transformatoarelor este extrem de importanta.
Bobinajul consta in mai multe tipuri de operatii, dupa cum urmeaza: despachetat si impachetat miez, debobinat – bobinat primar si secundar, executarea conexiunilor, testarea transformatorului si in cele din urma lacuirea si uscarea acestuia in cuptor. Specialistii nostri folosesc materiale de calitate superioara, care asigura un bobinaj corect si rezistent.
Serviciile noastre sunt prestate in atelierele proprii din Bucuresti, astfel ca preluam transformatoare din toata tara, indiferent de locatia in care va aflati. In functie de natura defectiunilor , putem asigura si transport, fiecare colaborare fiind personalizata pentru satisfacerea deplina a clientilor. Avand in vedere ca va oferim si garantie, orice defectiune aparuta dupa interventia specialistilor nostri va fi solutionata in cel mai timp scurt posibil.