Rebobinat/repartii generatoare electrice 1kva - 1400kva

Compania noastra va pune la dispozitie cele mai bune servicii de reparatii generatoare trifazate, la preturi foarte avantajoase. Astfel, indiferent de natura sau cauza defectiunii, echipa noastra de specialisti este pregatita sa va asigure cele mai bune servicii, pentru ca echipamentul dumneavoastra sa functioneze in cele mai bune conditii.
Dispunem de ateliere moderne si echipate complet, materiale si piese de schimb de inalta calitate, dar si de o echipa de specialisti cu experienta. Noi putem prelua generatoarele defecte indiferent de locatia dumneavoastra, serviciile noastre acoperind intreg teritoriul tarii. In plus, programul nostru de lucru este unul prelungit, pentru a ne asigura ca raspundem tutror solicitarilor primite in cel mai scurt timp posibil.
Procesul de reparatii generatoare trifazate implica cativa pasi principali: demontat- montat, debobinat- bobinat stator, probarea echipamentului, lacuirea si uscarea acestuia intr-unul dintre cuptoarele noastre speciale. Din punct de vedere tehnic, specialistii nostri iau cele mai bune decizii acolo unde se poate, astfel ca pentru reducerea riscului de ardere a motorului, se foloseste sarma putin mai groasa.
Operatiunile efectuate de catre echipa noastra nu afecteaza puterea motorului, numarul de turatii sau alte caracteristici tehnice specificate de catre producator. Randamentul si performanta generatoarelor raman aceleasi, reparatiile fiind de cea mai buna calitate. Care sunt cauzele pentru care sunt necesare lucrari de reparatii? Printre acestea se afla patrunderea apei la reparatii, defectarea condensatorului, arderea bobinajului in doua faze, neglijarea rulmentilor ce necesita service regulat sau chiar suprasolicitarea motorului.
Insa, pentru mai multe detalii despre cum puteti preveni si intretine echipamentele care functioneaza cu motoare electrice puteti cere ajutorul specialistilor nostri, care va stau la dispozitie cu informatii complete. Va asteptam!